HAVL Kantoor en ICT

HAVL Kantoor en ICT

Wij zijn allround specialist op het gebied van kantoorbenodigdheden, kantoorinrichting, document solutions en ICT. Als totaalleverancier op het gebied van kantoorautomatisering en -inrichting, halen wij alles uit de kast en voorzien we veel opdrachtgevers van een totaalaanbod voor hun kantoor. Onze experts zijn professioneel, gedreven en gaan altijd voor het beste resultaat!

Bij HAVL bent u als klant in goede handen. Uw belang staat namelijk altijd voorop! Geen locatie is hetzelfde en iedere organisatie heeft andere wensen en eisen. En dus is iedere case voor onze specialisten een uitdaging. Dankzij een persoonlijke benadering van de professionals, is HAVL in staat een doordacht advies op maat te bieden.

HAVL wil u als klant altijd het beste kunnen bieden, door te streven naar een optimale service en de hoogste kwaliteit. De gedreven experts van HAVL zijn dankzij continu bijscholing altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoorautomatisering en –inrichting.

Services

  • Online contactformulier

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoorautomatisering-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

HAVL Kantoor en ICT
Ringbaan-Oost 148/150
5013CE Tilburg

+31 (0)13 5321486

Links

Website

Deel deze pagina

HAVL+Kantoor+en+ICT img