Icera

Icera

Icera is opgericht in 1995 en direct vanaf de start een no-nonsense organisatie op gebied van ICT-oplossingen voor het MKB. No-nonsense in de zin dat we begrijpen waar het MKB voor staat. We maken er tenslotte zelf deel van uit. We slagen erin om zowel de eenmanszaak als landelijk bekende en opererende bedrijven naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Als ICT dienstverlener is Icera zodanig vormgegeven dat de eigenschappen van onze organisatie de klanten daadwerkelijk meerwaarde bieden.

Wij voorkomen dat u zich zorgen hoeft te maken over uw ICT omgeving. Automatisering is in veel organisaties niet weg te denken en wordt een steeds belangrijker component binnen uw dagelijkse bedrijfsvoering. Een "off-day" is voor uw automatiseringsomgeving dan ook geen optie. U moet kunnen rekenen op uw ICT en deze omgeving moet moet stabiel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Dat is wat we doen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoorautomatisering-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Icera
Lentedans 50
2907AX Capelle aan den IJssel

+31 (0)10 2406250

Links

Website

Deel deze pagina

Icera img